Бесплатна достава за нарачки над 500мкд. на територија на Скопје./ Можност за подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПИТА СО БРОКУЛА
 
 
 
 
 
 
80Ден
 
65Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПИТА КАРБОНАРА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ВАРЕН ЃЕВРЕК
 
 
 
 
 
25Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ОВОШНА ПОГАЧИЦА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПОТПЕЧЕНИ ЈУФКИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПРОЈА
 
 
 
 
 
40Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Соленки
 
 
 
 
 
340Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ШТРУДЛА СО ВИШНА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ШТРУДЛА СО ЈАБОЛКА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПОГАЧИЦА СО ВИРШЛА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПИТА
 
 
 
 
 
330Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
«« « 1|2» »»