Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДНА ПАСТА
 
 
 
 

ЧОКОЛАДНА ПАСТА

 
 
70Ден
 

Чоколадиран колач со чоколаден фил.

Состав: брашно, шеќер, јајца, путер, ореви, чоколадо.
Температура на чување: \од 0*С до +7*С\од -16*С до -18*С\Брашно, јајца, путер, ореви, чоколадо