Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
БОЕМ КОЦКА
 
 
 
 

БОЕМ КОЦКА

 
 
70Ден
 

Чоколаден колач во форма на коцка,со бадеми и чоколадна крема.

Состав:брашно, јајца, шеќер , бадеми, ореви, чоколадо, путер.
Температура на чување: \од 0*С до +7*С\

Брашно, јајца , бадеми, ореви, чоколадо,