Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
КОСТЕН ПИРЕ
 
 
 
 

КОСТЕН ПИРЕ

 
 
90Ден
 

Единствени во градот ! 100 % природно пире од костени,послужено со шлаг.