Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ШАМПОНЕЗА
 
 
 
 

ШАМПОНЕЗА

 
 
70Ден
 

Колач во округла форма со жолта крема варена на пареа, со ореви. Единствен препознатлив вкус !

Состав: брашно, јајца, шеќер , ореви, маргарин.
Температура на чување: /0-7*С/ /од -16*С до -18*С/

Брашно, јајца, ореви