Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
МИЛФЕ
 
 
 
 

МИЛФЕ

 
 
70Ден
 

Лиснат триаголник со ванила крем,украсено со лист сецкани бадеми.

Состав:Лиснато тесто, крем ванила, шербет, шеќер.
Температура на чување: /0-7*С/ /од -16*С до -18*С/

Тесто, крем ванила