Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
МЕДОВНИК
 
 
 
 

МЕДОВНИК

 
 
75Ден
 

Крцкаво теглива текстура на пандишпан со мед. Филувано со тенок слој на две креми,карамела и ванила,украсено со лист сецкани бадеми.