Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Мини oвошни кошнички
 
 
 
 

Мини oвошни кошнички

 
 
750Ден
 

Мини тарт со слаткарски крем и сезонско овошје.

Состав:Овошје, брашно, маргарин, јајца, шеќер, густин, млеко, крема.
Температура на чување: /од -16*С до -18*С/ \ од 0*С до +7*С\


Овошје, брашно, маргарин, јајца, шеќер, густин, млеко, крема.