Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
МАРЦИПАНКИ
 
 
 
 

МАРЦИПАНКИ

 
 
750Ден
 

Марципан рол филуван со чоколадна смеса.

Состав:Марципан, ореви, чоколадо.
Температура на чување: /0-7*С/ /од -16*С до -18*С/Марципан, ореви, чоколадо.