Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЕКЛЕРИ
 
 
 
 

ЕКЛЕРИ

 
 
700Ден
 

Чоколадирани мини еклерчиња со ванила крем.

Состав:Брашно, јајца, шеќер, нишесте, млеко, чоколадо.
Температура на чување: \0-7*С\ \-16*С до -18*С\

Брашно, јајца, нишесте, млеко, чоколадо.