Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДНО КАНАПЕ СО ОВОШЈЕ
 
 
 
 

ЧОКОЛАДНО КАНАПЕ СО ОВОШЈЕ

 
 
750Ден
 

Основа чоколадно чудо со свежо или кандирано овошје.