Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ПАДОБРАНЦИ
 
 
 
 

ПАДОБРАНЦИ

 
 
750Ден
 

Крцкаво-меки падобранци со ореви и бел фил.

Состав: ореви, белки, шеќер, брашно.
Температура на чување: собна температура; или \од 0*С до +7*С\

Ореви, белки, брашно