Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
КОЛАЧ СО МАК
 
 
 
 

КОЛАЧ СО МАК

 
 
550Ден
 

Тарт со богата крема од мак и суво грозје.

Состав: масло, афион, брашно , шеќер, јајца, пециво
Услови за чување:\0-7*С\ \од -16*С до -18*С\

Брашно, јајце