Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЛЕМОН ПАЈ
 
 
 
 

ЛЕМОН ПАЈ

 
 
546Ден
 

Тарт со крема од лимон украсен со потпечен шам.

Состав: брашно, јајца, маргарин, лимон, ванила крем
Услови за чување:\0-7*С\ \од -16*С до -18*С\

Брашно, ванила крем, јајце