Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ОВОШЕН ТАРТ
 
 
 
 

ОВОШЕН ТАРТ

 
 
650Ден
 

Пенлива крема со фин крем сир и свежо сезонско овошје.
8 парчиња