Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДЕН ЧИЗКЕЈК
 
 
 
 

ЧОКОЛАДЕН ЧИЗКЕЈК

 
 
1200Ден
 

Оргинален чоколаден чизкејк со рикота сирење.