Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЧИЗКЕЈК
 
 
 
 

ЧИЗКЕЈК

 
 
1000Ден
 

Оргинален чиз кејк со рикота сирење. По желба може да се додаде овошно слатко.

Состав: Урда, шеќер, млеко, бисквити, јајца.
Услови за чување: од 0*С до +7*С

Урда, шеќер, млеко, бисквити, јајца.