Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
РЕД ВЕЛВЕТ
 
 
 
 

РЕД ВЕЛВЕТ

 
 
850Ден
 

Лесна крема од крем сир со прекрасен кадифен пандишпан.
12 парчиња