Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЕЛЕНСКИ ГРБ
 
 
 
 

ЕЛЕНСКИ ГРБ

 
 
640Ден
 

Прекрасен чоколаден колач со чоколаден путер крем и пандишпан со ореви.

Состав: брашно, шеќер, јајца, путер, ореви, чоколадо.

Алергени: брашно, јајца, ореви, путер, какао.
Услови за чување: од 0*С до +7*С