Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ВИЕНСКИ САХЕР
 
 
 
 

ВИЕНСКИ САХЕР

 
 
690Ден
 

Виенски Сахер со џем од кајсија и млечно чоколадо.