Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДНА ФАНТАЗИЈА
 
 
 
 

ЧОКОЛАДНА ФАНТАЗИЈА

 
 
690Ден
 

Торта прелиена со фино,темно чоколадо,чоколаден пандишпан и чоколадна крема.

Состав:брашно, шеќер, јајца,путер, ореви, чоколадо.
Алергени:
брашно, јајца, ореви, путер, чоколадо.
Услови за чување: од 0*С до +7*С