Бесплатна достава за нарачки над 500мкд. на територија на Скопје./ Можност за подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Имаш прашање?

 
 

Прати ни порака!

 
*
 
*
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Побарај повик од нас

 
Се двоумиш околу вкусовите!?
 
Побарај повик од нас
 

Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop